Garázskapuk

hormanHörmann

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel.

Berry billenőkapuk

billeno kapu

A minőség és az esztétikus külső megjelenés találkozása. Minden érv az eredeti billenő kapu mellett szól: minőség és biztonság, esztétikum és kényelem, tökéletes műszaki megoldások. A Hörmann billenőkapu az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb billenőkapujává. A sokféle motívumból bizonyára Ön is ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő garázskaput.

 

Szekcionált garázskapuk

szekcionalt kapu

Az Ön egyedi igényeinek is megfelelő kapu Hörmann márkaminőségben. Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá válik.

A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja nem játszik szerepet, valójában mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is.

Kapcsolódó elemek

Kapcsolat

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 11/c.

Telefon: +36-1-798-9176

Mobil: +36-20-432-0979

Mobil: +36-20-462-7977  

Email: info@ablaksztar.hu 

Nyitvatartási idő hétköznap
10:00 - 18:00