Termékeink

Termékskálánk kiválasztásakor törekedtünk a legnagyobb minőségre. Kínálatunkban számos ablak, fa és műanyag nyílászáró közül választhat. Katalógusunkban számos márkát és típust sorakoztatunk fel.

Nyílászáróinkat kiváló minőségben tudjuk ügyfeleink számára értékesíteni, szállítani és beépíteni. Minden termékünkre jótállást, a beépítésre pedig 1 év teljes körű garanciát vállalunk! Termékeink között minőségi ajtó, ablak, garázskapu, valamint redőnyök és  árnyékolástechnikai termékek széles választéka áll ügyfeleink rendelkezésére.

 

Műanyag nyílászárók

Műanyag nyílászáróink csúcsminőségű német alapanyagokból készülnek. Az üvegezés a megrendelő igényeinek megfelelően kerül kiválasztásra, de a szerkezetek már alapkivitelben tartalmazzák a fokozott hőszigetelésű, argon-gáztöltésű üvegezést, valamint a hibás-működtetés gátlás és résszellőztetés funkciókat!

Bejárati ajtók

Bejárati ajtóink alapkivitelben 5 pontos záródással, minőségi pántokkal, sarokmerevítésekkel készülnek. Az ajtókat rendkívül széles választékban tudjuk gyártatni. Az ajtók készülhetnek egy- vagy kétszárnyú kivitelben, illetve építhetünk hozzá fix oldal- vagy felülvilágítót.

Redőnyök

Redőnyeink a beépítés jellegének megfelelően külső- vagy ráépítő tokkal, műanyag vagy alumínium lamellákkal, akár beépített rovarhálóval kerülnek gyártásra. Felszerelésüket általában a nyílászárókkal egy időben javasoljuk. A redőnyök széles választéka teszi lehetővé, hogy stílusában, anyagában és vezérlésében is illeszkedjen a nyílászárókhoz, a homlokzatokhoz, valamint az egyedi elképzelésekhez.

Fa nyílászárók

Fa nyílászáróink borovi fenyőből készülnek, rendelhetők hossz-toldott vagy hossztoldás nélküli kivitelben, natúr vagy felületkezelt változatban.

Beltéri ajtók

Beltéri ajtóink állítható tokkal, dekorfóliás kivitelben, többféle választható színben készülnek. Számos üvegezési lehetőség áll megrendelőink rendelkezésére, míg a teli ajtók nagy része raktárról kérhető. A beltéri ajtók beépítését a belső munkálatok befejeztével, festés-burkolás után ajánljuk.

Garázskapuk

Garázskapuinkat leggyakrabban szekcionált kivitelben, motoros működtetéssel szállítjuk, de a lehetőségek tárháza itt is rendkívül széles az egyedileg felmerülő igényekhez igazodva.

Kapcsolódó elemek

Kapcsolat

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 11/c.

Telefon: +36-1-798-9176

Mobil: +36-20-432-0979

Mobil: +36-20-462-7977  

Email: info@ablaksztar.hu 

Nyitvatartási idő hétköznap
10:00 - 18:00