Helyreállítás

Az ablakcserét követően a falfelület sérülhet, ezeket a hibákat javítjuk ki száraz (gipszkarton) illetve nedves (vakolás, glettelés) technológiával. A falfelület szakszerű helyreállítása, javítása, szigetelt falfelület kialakítása, sarkok élvédőzése, kétszeri, alkalmanként háromszori glettelése (sima falfelület kialakítása, festésre előkészítve). Az ablakcsere utáni helyreállítás egyedi megállapodás tárgyát képzi.

helyreallitas 1 helyreallitas 2 helyreallitas 3

Az ablakcsere során keletkezett sérülések különböző faltípusoknál és ablaktípusoknál a következők:

Panel ház:

Tessauer (egyesített szárnyú) és Thermoplan ablakoknál: a falfelület enyhén vagy egyáltalán nem sérül, takarólécezéssel javítható.

Téglaépítésű:

Tessauer (egyesített szárnyú) ablakoknál: a falfelület a bontás enyhén vagy közepesen sérülhet, javítása száraz ill. nedves technikával javítható.

Gerébtokos ablakoknál:

A falfelület közepesen vagy durván sérülhet, javítása száraz ill. nedves technikával, szükség szerint szigeteléssel javítható.

Gerébtokos ablak + felső redőnydoboz (belső):

A falfelület közepesen vagy durván sérülhet, javítása száraz ill. nedves technikával, szükség szerint szigeteléssel javítható.

Pallótokos ablakoknál:

A falfelület a bontás függvényében enyhén vagy közepesen sérülhet, javítása száraz ill. nedves technikával, vagy takarólécezéssel javítható.

Kapcsolódó elemek

Kapcsolat

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 11/c.

Telefon: +36-1-798-9176

Mobil: +36-20-432-0979

Mobil: +36-20-462-7977  

Email: info@ablaksztar.hu 

Nyitvatartási idő hétköznap
10:00 - 18:00