Panelház ablakcsere akció

IGLO 5 - 5 kamrás, 70 mm beépítési mélység, kétszeres külső-belső EPDM gumitömítéssel gondoskodik a stabilitásról és tökéletes hőszigetelésről. 

A rendszer modern Maco Multi Matic KS vasalattal rendelkezik, melynek megkülönböztető jegye a fejlett biztonsági rendszer az ablak teljes kerületén, így bármilyen behatolás megakadályozható. A hibásműködtetés-gátló teszi lehetetlenné a kiemelést a felső pántból; a huzatzár megakadályozza a huzat miatti becsapódást; a kulcsos nyitáshatároló bizonyos méret fölött véd a szárnyak leszakadása ellen; résszellőzés funkciója segít az otthonuk szellőztetésében; két sarokváltó segítségével nyíló szárnyaknál is magas a légzárás és a Safety Plus kiemelésgátló horog őrzi otthonuk biztonságát. 

Szürke gumitömítés. Vagy azzal megegyező műszaki paraméterekkel rendelkező profilból.panel akcio

Az árak tartalmazzák a nyílászárók, a párkányok és a takarólécek díját, valamint az ÁFÁ-t!

Az alábbi felsorolásból válassza ki az Ön számára megfelelő kerületet, amelyben komplett panellakások ablakcseréjének árai vannak feltüntetve.

A panelház előre gyártott vasbeton elemekből készült lakótömb. A volt keleti blokk államaiban a legelterjedtebb, de a Föld számos országában próbálták a 20. század nagy világháborúi után kialakult lakáshiányt ezzel a viszonylag gyors és olcsó építési technológiával csökkenteni. Magyarországon közel 788 000 panellakás található, ezekben él a lakosság ötöde.

Legelterjedtebb paneltípusok:

csapos panel 2„Csapos” Házgyári Panel:

Ennél a panelház típusnál a nyílászárók úgynevezett beton csücskökön helyezkednek el. Ezeken a 3,5cm–es beton kiemelkedéseken rögzülnek az ablakok és ajtók a panel elemekhez.

Bár hazánkban ez a legsűrűbben előforduló panelház típus, hivatalos elnevezése nincs. Az ablakos szakmában leginkább csapos vagy csücskös panelnek hívják.

dan panel 2„Dán” típusú panelház:

Az a panelház típus, amit a szakma is és a köznyelv is dán panelnek nevez, az a valóban Dán nemzetiségű Larsen – Nielsen cég által kifejlesztett technológia alapján épült sorház. Jellemzője, hogy minden lakásban megtalálható legalább egy háromszárnyú ablak.

Jellegzetes tulajdonsága még, hogy az erkélyajtó melletti ablak alatt egy farost lemez jellegű csekély hőszigeteléssel bíró falazat van, amit az erkélyfal cseréje során mindenképpen eltávolítunk, és helyette magasabb hőszigeteléssel rendelkező opciókat kínálunk fel ügyfeleinknek.

Ebben a paneltípusban a bejárati ajtók mellett is az imént említett farost falazat található, így a bejárati ajtó cseréje esetén ezt is valódi téglafallal váltjuk ki.

orosz panel 2„Orosz” panel:

Az 1960-as években induló lakásépítési hullám során elsőként a szovjetektől átvett és részben továbbfejlesztett technológia alapján dolgoztak a magyar házgyárak. Később aztán rajta is maradt ezeken a paneltípusokon az orosz panel elnevezés.

Ablakszükségleteit tekintve csak egy méretű ablak van minden lakásban, illetve két erkély típus, valamint ezt leszámítva néhány lakásban kisméretű konyha ablak is megtalálható. 

Kapcsolat

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 11/c.

Telefon: +36-1-798-9176

Mobil: +36-20-432-0979

Mobil: +36-20-462-7977  

Email: info@ablaksztar.hu 

Nyitvatartási idő hétköznap
10:00 - 18:00