A Fix szúnyogháló rendszer egy egyszerű, feladatát tökéletesen ellátó, minden típusú házra alkalmazható megoldást nyújt a rovarok ellen. Készüljön akár műanyag vagy alumínium profilból, minden esetben UV stabil, üvegszál alapú háló kerül felhasználásra, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A Mobil szúnyogháló rendszer az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen.

Rolós kivitelben ablakra függőleges mozgatású, ajtóra vízszintes mozgatású ajánlott. A szerkezet és a háló időjárás álló, ezért rendkívül hosszú élettartamot biztosít a felhasználó részére. A mobil szúnyoghálók praktikusak, mert ha nincs rá szükségünk, egyszerűen visszaengedjük a saját tokjába.

Az általunk gyártott szúnyogháló rendszerekhez hasonlóan ez a termék is üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A rendszer épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt.

A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti.

A zsanéros szúnyogháló egyszerre ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenését.

Az erős háló felhasználásával kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.

Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.

A RAL yedi színei lehetővé teszik Önnek, hogy az épületének stílusához és homlokzatához leginkább harmonizáló színvilágot alakítson ki.

Kapcsolódó elemek

Kapcsolat

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 11/c.

Telefon: +36-1-798-9176

Mobil: +36-20-432-0979

Mobil: +36-20-462-7977  

Email: info@ablaksztar.hu 

Nyitvatartási idő hétköznap
10:00 - 18:00