Ez az oldal cookie-kat használ, hogy segítsen nekünk, a minőségi szolgáltatás nyújtásában. Az elfogadással Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

S-Line ajtópanelek

s line

A különféle műanyag betétek ajtóinkat az otthon bejáratának díszévé teszik. Forma- és üvegviláguk megbízhatósággal, hosszú élettartammal, színtartóssággal párosul.

A műanyag bejárati ajtók legmeghatározóbb eleme az ajtóbetét és annak üvegezése. Az épület hangulatát, külső arculatát nagymértékben befolyásolja az üvegfelületek tagoltsága, díszítése. A betét színe is változtatható, alapkivitelben fehér, vagy többféle valósághű faerezetes színben gyártjuk. A díszüvegek segítségével színeket, fényeket és vidámságot csalogathat be lakásába.

Katalógus megtekintése

Kapcsolódó elemek

 

Kapcsolat

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 11/c.

Telefon: 1/273-0835

Fax: 1/273-0836

Mobil: 20/432-0979

Mobil: 20/462-7977  

Email: info@ablaksztar.hu 

Nyitvatartási idő hétköznap
10:00 - 18:00

FaceBook

Rólunk mondták

"Precíz, igényes munka, és még a hulladékot is rendesen összeszedték maguk után. Nekünk már csak élvezni kellet az új kilátást a nappalinkból. Köszönjük!"
Nagy János és családja
© 2009-2018 Ablaksztar.hu - Ablakcsere, ajtócsere Budapesten és környékén! - Developed & Designed by Webbinger Creative ® - Minden jog fenntartva!
A weboldalon található minden szöveg és kép az AM-BUILDING Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!