Ez az oldal cookie-kat használ, hogy segítsen nekünk, a minőségi szolgáltatás nyújtásában. Az elfogadással Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

VEKA Softline

VEKA Softline 82 MD

A következő évtizedben kizárólag alacsony energiafelhasználású-, azaz passzívházakra fogják megadni az építési engedélyt, amelyekbe már csak az új generációs nyílászárók kerülhetnek beépítésre. Ezért kulcsfontosságú, hogy megfelelő minőségű és megfizethető nyílászárók legyenek elérhetők a piacon, mivel a költséghatékonyság jelentősen előmozdítja a passzívházak elterjedését. Az új generációs ablakok és ajtók nélkül szinte lehetetlen az elvárt, alacsony szinten tartani az energiafelhasználást. Ezen nyílászárók a jövőbe mutató csúcstechnológiát harmonizálják a modern és stílusos formatervezett designnal. A speciálisan a háromrétegű üvegezéshez kifejlesztett ablakok és ajtók szélesített tok és szárnyprofilokkal rendelkeznek, közöttük háromszoros gumitömítés fut. A KNS kínálata közül három új generációs ablak is elérhető, melyeket kifejezetten passzívházakhoz fejlesztettek ki. Ezek közül az egyik a Softline 82 ablakrendszer, mely gyakorlatilag a műanyag ablakok csúcsát képviseli, minden tekintetben.

  • 7 légkamrás német Veka profil, 82 mm-es beépítési mélység
  • “A” kategóriás termék
  • Horganyzott 1,5 mm acélmerevítés tokban és szárnyban egyaránt, tokban zártszelvény merevítés
  • Üvegezés: Három rétegű üvegezéssel 4mm low-e /18 arg/4mm float/ 18 arg/ 4mm low-e, Ug=0,5 W/m2K.
  • Vasalat: Roto NT német vasalat, hibás működtetés és kiemelés-gátló funkcióval, mechanikus résszellőzővel felszerelt
  • Tömítések: háromsoros körbefutó gumitömítés, szürke vagy fekete színben
  • Alapesetben 31 dB-es hangszigetelés, amely fokozott hangszigetelő üveg használatával 42 dB-ig növelhető
  • 5 év garancia

 veka softline

Kapcsolódó elemek

Kapcsolat

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 11/c.

Telefon: 1/273-0835

Fax: 1/273-0836

Mobil: 20/432-0979

Mobil: 20/462-7977  

Email: info@ablaksztar.hu 

Nyitvatartási idő hétköznap
10:00 - 18:00

FaceBook

Rólunk mondták

"Az ablaksztáros fiúknak nagyon szépen köszönöm a segítségét. Tökéletes munkát végeztek, és még csak nem is vitték el az éves nyugdíjam."
Marika néni
© 2009-2018 Ablaksztar.hu - Ablakcsere, ajtócsere Budapesten és környékén! - Developed & Designed by Webbinger Creative ® - Minden jog fenntartva!
A weboldalon található minden szöveg és kép az AM-BUILDING Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!