Ez az oldal cookie-kat használ, hogy segítsen nekünk, a minőségi szolgáltatás nyújtásában. Az elfogadással Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Kiegészítők

Párkányok

Az ablakpárkány a belső berendezés kialakításának szerves része, akár virágok vagy dísztárgyak elhelyezésére szolgál, akár egyszerűen az ablak dekoratív kiegészítője: stabilitását, tulajdonságait és formatervezését tekintve magas követelményeknek kell megfelelnie.

Kilincsek

Maestro kilincseink elsősorban a lakberendezés művészetére fogékony „műértőknek” készülnek.

Légbevezetők

Abban mindenki egyetért, hogy amikor komfortról van szó, akár otthon, akár egy irodában, a levegőminőség meghatározó tényező.

Kapcsolódó elemek

Kapcsolat

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 11/c.

Telefon: 1/273-0835

Fax: 1/273-0836

Mobil: 20/432-0979

Mobil: 20/462-7977  

Email: info@ablaksztar.hu 

Nyitvatartási idő hétköznap
10:00 - 18:00

FaceBook

Rólunk mondták

"Az internetről választottuk ki az Ablaksztárt. A cég munkatársa már telefonon keresztül is igen jó benyomást tett ránk. Személyes találkozásaink alkalmával megerősödhettünk mind szakmai, mind emberi megbízhatóságáról. A munkát a megígért időben és pontossággal végezték el, példás rendet hagyva maguk után. Csak ajánlani tudjuk a céget mindenkinek, aki korrekt áron minőségi munkát vár el egy szolgáltatótól. Ráadásképpen még tisztességes embereket ismerhet meg az Ablaksztár munkatársaiban. Ezúton is gratulálunk nekik!"
Görögék Budakesziről
© 2009-2018 Ablaksztar.hu - Ablakcsere, ajtócsere Budapesten és környékén! - Developed & Designed by Webbinger Creative ® - Minden jog fenntartva!
A weboldalon található minden szöveg és kép az AM-BUILDING Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!