Ez az oldal cookie-kat használ, hogy segítsen nekünk, a minőségi szolgáltatás nyújtásában. Az elfogadással Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Árajánlat kérés

arajanlat kepAz űrlap kitöltésével elküldheti díjmentes ajánlatkérő üzenetét. Munkatársaink a lehető leghamarabb felkeresik Önt.
A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.
Ha tudja mit szeretne, és esetleg ismeri a kívánt nyílászárok vagy árnyékolástechnikai eszközök beépítési méretét, használja a bővített űrlapot, melyet a "Részletes árajánlat lenyitása" gombbal ér el. Így kényelmesebben kaphat előzetes tájékoztatást.

Alapadatok
Részletes árajánlat lenyitása
Részletes adatok
Új tétel felvitele

Kapcsolat

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 11/c.

Telefon: 1/273-0835

Fax: 1/273-0836

Mobil: 20/432-0979

Mobil: 20/462-7977  

Email: info@ablaksztar.hu 

Nyitvatartási idő hétköznap
10:00 - 18:00

FaceBook

Rólunk mondták

"Tisztelt Uraim! A mai nap folyamán elvégzésre került az általam kért munka. Ezúton szeretném megköszönni, hogy kollégáik a megbeszélt időpontban érkeztek, eredményes, gyors, és ami a legfontosabb NAGYON JÓ munkát végeztek. Végre örömmel nézek az ablakaimra, nagyon korrekten helyrehozták a korábbi "szakemberek" általi barmolást."
Üdvözlettel: DJ.
© 2009-2018 Ablaksztar.hu - Ablakcsere, ajtócsere Budapesten és környékén! - Developed & Designed by Webbinger Creative ® - Minden jog fenntartva!
A weboldalon található minden szöveg és kép az AM-BUILDING Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!