Ez az oldal cookie-kat használ, hogy segítsen nekünk, a minőségi szolgáltatás nyújtásában. Az elfogadással Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Panelház ablakcsere akció

 kbe prevo panel akciokep

KBE Prevo 5 légkamrás műanyag profil rendszer,70 mm –es beépítési mélység , panellakásokhoz optimalizálva. ROTO NT csúcsminőségű vasalat, hibásműködés-gátló, vasalati résszellőző funkcióval.  Horganyzott idom acél merevités a stabil tok és szárny érdekében. Szürke gumitömítés. Vagy azzal megegyező műszaki paraméterekkel rendelkező profilból.

szabvany panel akciokep

dan panel akciokep

szabvany panel erkely akciokep

Az alábbi felsorolásból válassza ki az Ön számára megfelelő kerületet, amelyben komplett panellakások ablakcseréjének árai vannak feltüntetve.

A panelház előre gyártott vasbeton elemekből készült lakótömb. A volt keleti blokk államaiban a legelterjedtebb, de a Föld számos országában próbálták a 20. század nagy világháborúi után kialakult lakáshiányt ezzel a viszonylag gyors és olcsó építési technológiával csökkenteni. Magyarországon közel 788 000 panellakás található, ezekben él a lakosság ötöde.

Legelterjedtebb paneltípusok:

csapos panel 2„Csapos” Házgyári Panel:

Ennél a panelház típusnál a nyílászárók úgynevezett beton csücskökön helyezkednek el. Ezeken a 3,5cm–es beton kiemelkedéseken rögzülnek az ablakok és ajtók a panel elemekhez.

Bár hazánkban ez a legsűrűbben előforduló panelház típus, hivatalos elnevezése nincs. Az ablakos szakmában leginkább csapos vagy csücskös panelnek hívják.

dan panel 2„Dán” típusú panelház:

Az a panelház típus, amit a szakma is és a köznyelv is dán panelnek nevez, az a valóban Dán nemzetiségű Larsen – Nielsen cég által kifejlesztett technológia alapján épült sorház. Jellemzője, hogy minden lakásban megtalálható legalább egy háromszárnyú ablak.

Jellegzetes tulajdonsága még, hogy az erkélyajtó melletti ablak alatt egy farost lemez jellegű csekély hőszigeteléssel bíró falazat van, amit az erkélyfal cseréje során mindenképpen eltávolítunk, és helyette magasabb hőszigeteléssel rendelkező opciókat kínálunk fel ügyfeleinknek.

Ebben a paneltípusban a bejárati ajtók mellett is az imént említett farost falazat található, így a bejárati ajtó cseréje esetén ezt is valódi téglafallal váltjuk ki.

orosz panel 2„Orosz” panel:

Az 1960-as években induló lakásépítési hullám során elsőként a szovjetektől átvett és részben továbbfejlesztett technológia alapján dolgoztak a magyar házgyárak. Később aztán rajta is maradt ezeken a paneltípusokon az orosz panel elnevezés.

Ablakszükségleteit tekintve csak egy méretű ablak van minden lakásban, illetve két erkély típus, valamint ezt leszámítva néhány lakásban kisméretű konyha ablak is megtalálható. 

Kapcsolat

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 11/c.

Telefon: 1/273-0835

Fax: 1/273-0836

Mobil: 20/432-0979

Mobil: 20/462-7977  

Email: info@ablaksztar.hu 

Nyitvatartási idő hétköznap
10:00 - 18:00

FaceBook

Rólunk mondták

"Köszönjük szépen a munkájukat. Nem csak gyorsan végeztek, hanem minőségi munkát végeztek. Öröm nekünk, hogy nem csak egy ügyfél voltunk, hanem az Ügyfél."
A Kovács család
© 2009-2018 Ablaksztar.hu - Ablakcsere, ajtócsere Budapesten és környékén! - Developed & Designed by Webbinger Creative ® - Minden jog fenntartva!
A weboldalon található minden szöveg és kép az AM-BUILDING Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!